Ηλεκτρολογική συντήρηση

Συντηρείτε την ηλεκτρική εγκατάσταση της οικίας ή επαγγελματικού σας χώρου;

Η συντήρηση της ηλεκτρικής εγκατάστασης μπορεί να φαίνεται ως μια διαδικασία χρονοβόρα και οχι τόσο απαραίτητη , αλλά είναι λάθος να την αγνοήσετε. Φθαρμένες ηλεκτρικές καλωδιώσεις, χαλάρωση των βιδών στον ηλεκτρικό πίνακα  στις πρίζες, διακόπτες, φωτιστικά και συσκευές λόγο παλαιότητας ή ακατάλληλης εγκατάστασης, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο εσάς και την οικογένειά σας καθώς και να επηρεάσει την αξία του ακινήτου σας.

Διατηρήστε την ηλεκτρική εγκατάσταση σωστά συντηρημένη για να αποτρέψετε απροσδόκητες επισκευές στον ακριβό εξοπλισμό, ζημιά στο σπίτι και πιθανούς τραυματισμούς.

Διορθωτική – Προληπτική – Προβλεπτική . Όποια μέθοδο συντήρησης και να ακολουθήσουμε δεσμευόμαστε:

  • Στη διατήρηση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού στις προδιαγεγραμμένες του επιδώσεις.
  • Στη προστασία της ασφάλειας και της υγιεινής του προσωπικού / πελατών από την χρήση του εξοπλισμού.
  • Στη προστασία του περιβάλλοντα χώρου.
  • Στη διατήρηση του κόστους στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα.
 
 
    -Μέτρα καλής κατάστασης λειτουργίας της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.
 
Φωτιστικά: Βεβαιωθείτε ότι στο κάθε φωτιστικό ενσωματώνετε μια λάμπα με την κατάλληλη ισχύ. Αυτό παρατείνει τη ζωή και των δύο (φωτιστικών και λαμπτήρων) και αποτρέπει την πυρκαγιά.

Ρελέ προστασίας: Πρέπει να πραγματοποιείται συχνά έλεγχος καλής λειτουργίας

Συντήρηση ηλεκτρικού πίνακα: Λόγο της ιδιότητας του χαλκού με το πέρας του χρόνου παρατηρείτε χαλάρωση στους μικροαυτόματους. Επιβάλετε σύσφιξη των αγωγών.

Επιτηρητής τάσης: Προλαμβάνει τις υπερτάσεις και υποτάσεις στο δίκτυο. Έτσι προστατεύετε τις καταναλώσεις του δικτύου όπως τηλεοράσεις A/C, router ψυγείο,κτλ.

Πρίζες διακόπτες: Με την συχνή χρήση των πριζών και διακοπτών παρατηρούνται μικροί σπινθήρες, με αποτέλεσμα κατεστραμένες ηλεκτρικές συσκευές, καμένα φις, καμένες πρίζες λήψεως.

 

Ηλεκτρολογικός Έλεγχος Εγκαταστάσεων - Συμβόλαιο συντήρησης

Με κάθε συμβόλαιο συντήρησης προσφέρουμε δωρεάν έλεγχο της ηλεκτρολογικής σας εγκατάστασης ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια η προστασία των χρηστών και ο χώρος σας. Θα σας παρέχουμε μια έκθεση των ευρημάτων που απαιτούν άμεση προσοχή, τομείς για βελτίωση, τις ενδεχόμενες δυνατότητες αναβάθμισης, και ένα απόσπασμα για τις απαραίτητες επισκευές. Μην προκαλείτε τον κίνδυνο πυρκαγιάς και ηλεκτροπληξίας. Προγραμματίστε έναν τεχνικό έλεγχο σήμερα.

 Ένα πρόγραμμα το οποίο διαθέτουμε:
  • Σιγουριά: Έναν πλήρης ηλεκτρικό έλεγχο ασφαλείας από τους επαγγελματίες μας εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια του χώρου σας.
  • Προτεραιότητα: Προτεραιότητα στις έκτακτες κλήσης ανάγκης.
  • Προστασίας τιμής: Κοστολόγηση με την ελάχιστη χρέωση. Ένα σημαντικό στοιχείο δεν θα αυξήσουμε τις ήδη συμφωνημένες τιμές κατά τις ημέρες αργίας.
  • Εμπιστοσύνη: Εκπαιδευμένοι, αξιόπιστοι, αδειούχοι επαγγελματίες επιλεγμένοι αυστηρά βάσει των αρχών λειτουργίας της επιχείρησης, με πείρα στον κλάδο της ηλεκτρολογίας.